Category Archives: Blog

Tantrisch Genieten – Waarnemen, Weten, Zijn en Ontvangen

Pocket

Wat is Tantra en Tantrisch Genieten voor jou? Hoe bewust ben jij. Weet jij wat je lichaam verlangt. En ben je bereid om dit zonder oordeel, zonder schroom te vragen aan je partner. Wat verlangt jouw partner? Ben je bereid om dit te geven zonder jezelf te verloochenen.  Durf je hierin je grenzen te verkennen en samen met je partner te onderzoeken wat wel en wat niet voor je werkt?

De energie van mij WETEN

Toen ik 10 jaar geleden koos voor Tantrisch Genieten, had ik eigenlijk geen idee waar ik nou precies voor koos. tantrisch genietenDe keuze die ik maakte was een keuze vanuit een WETEN. Mijn WETEN…, de energie van deze twee woorden, dat is wat bij mij past. Dit is de energie die ik wil integreren in mijn leven. Ik koos voor deze energie, zonder te kunnen verklaren wat ik nu precies koos.

Tien jaar heb ik onderzocht, gespeeld, lief gehad, op mijn manier.
Tien jaar die voorbij zijn gevlogen.

Continue reading… →

Access Bars® – Wat is er nog meer mogelijk?

Pocket

Sinds anderhalf jaar ben ik Access Bars®-facilitator en organiseer ik Bars®-classen en -swaps samen met mijn partner Ellen Gille. Daarnaast geef ik individuele Bars®-sessies en organiseren Ellen en ik introductie-avonden, Bars®-swaps, proefsessies en staan we op beurzen. Regelmatig krijg ik de vraag: “maar wat is dat nou eigenlijk de Bars®.” En het antwoord ken ik inmiddels uit mijn hoofd…; “de Bars® zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn met energiebanen in het lichaam. Ieder punt staat voor een bepaald thema, enz, enz…”. Lees hier meer over wat de Bars® zijn en wat ze doen.

Deze blog gaat over wat de Access Bars® en Access Consciousness® voor mij betekenen. Hoe Access mijn leven heeft verandert en hoe ik nog veel meer verandering in mijn leven kan toelaten, simpelweg door de tools van Access Consciousness® toe te passen.

Continue reading… →

Access-Bars® geven je de ruimte om nieuwe keuzes te maken.

Pocket

Access Bars®De Bars® zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn aan energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen bevatten elektromagnetische lading van overtuigingen, meningen, gedachten, ideeën, beslissingen de je ooit hebt ingenomen over welk onderwerp dan ook.
Door het licht aanraken van deze punten worden de energiebanen ontladen, wordt de elektromagnetische lading afgevoerd en ontstaan er ruimte voor nieuwe, andere keuzes. Meer informatie over de Bars® vind je in het artikel dat ik schreef voor Massage-info.

0 0 0
WEIP?