Category Archives: Workshop

Tantrisch genieten – vrijdag 20 oktober – centrum Djoj

Pocket

Vrijdagavond genietavond

Op 15 september organiseerden wij onze eerste genietavond van dit seizoen. We starten met het thema “waarnemen, weten, zijn en ontvangen”. En we gaven invulling aan dit thema middels beweging, contact maken, verbinden, aanraken en massage.
De reacties die we ontvingen van de deelnemers waren overweldigend. Twee voorbeelden:

  1. Ik heb een mooie avond beleefd met nog een heel gezellige nazit in de bar. Ik heb jullie avonden ook weer aardig onder de aandacht gebracht van mijn tantrakennissen en zal tegen de tijd dat de oktober avond weer is dit nog heel specifiek doen. Wat mij betreft komen er zoveel mogelijk fijne mensen naar jullie avonden om te ontdekken hoe fijn het is om respectvol, liefdevol in verbinding te zijn met elkaar.
  2. Het was een super mooie avond! En dat is zachtjes uitgedrukt. Er is zoveel gebeurd dat het teveel is om op te schrijven. Nu nog loop ik na te genieten. Deze avond en zeker het contact met andere mensen hebben in mij bepaalde dingen geopend waarvan ik niet wist dat ik dat nog kon en mag meemaken. Kortom het was geweldig!

Op 20 oktober organiseren we de volgende avond. Het thema “waarnemen, weten, zijn en ontvangen” is wederom de leidraad voor deze avond. We starten de avond met “waarnemen”. Hoe neem jij jezelf waar? Waar vindt jouw lichaam het fijn om aangeraakt te worden? Wat neem je waar in relatie met een ander? En hoe ga jij om met oordelen of weerstanden die naar boven komen tijdens het contact met anderen.
Wat verandert er in je waarneming als je niet visueel waarneemt, maar puur door aan te raken en aanraking van een ander te ontvangen?
Het wordt weer een avond van verbinden, contact maken en genieten. Doe jij mee?

Gebruik deze link voor praktische informatie en inschrijven

Speels genieten en jezelf ontdekken

Onze tantrische genietavonden gaan in eerste instantie over speels genieten van en met je lichaam. Daarbij nodigen we je uit om bewust te worden van je eigen handelen en je eigen (aangeleerde) gedrag.

Continue reading… →

Tantrisch genieten – vrijdag 15 september – centrum Djoj

Pocket

Vrijdagavond genietavond

Hoe heerlijk kan het zijn om na een week werken, het weekend te beginnen met puur ontspannen en genieten. Wellicht heb je tijdens de Open Dagen van Centrum Djoj een voorproefje ervaren van onze workshop “tantrisch genieten“. Wellicht heb je goede herinneringen aan onze workshops van het vorige seizoen. En wellicht ben je gewoon nieuwsgierig en wil je genieten van je lijf en van het contact en de verbinding met anderen.

15 september is onze eerste tantrisch genietavond van het nieuwe seizoen. Wij hebben er zin in en we nodigen jullie van harte uit om samen met ons dit nieuwe seizoen in te gaan. We starten dit seizoen met het thema “waarnemen, weten, zijn en ontvangen”. En we geven invulling aan dit thema middels beweging, contact maken, verbinden, aanraken en massage.

Gebruik deze link voor praktische informatie en inschrijven

Speels genieten en jezelf ontdekken

Onze tantrische genietavonden gaan in eerste instantie over speels genieten van en met je lichaam. Daarbij nodigen we je uit om bewust te worden van je eigen handelen en je eigen (aangeleerde) gedrag.

Continue reading… →

8-handenmassage – zaterdag 24 juni – Centrum Djoj

Pocket

Acht tedere, liefdevolle, sensuele en spelende handen laten jouw lijf tintelen en genieten. Jouw overgave aan deze 8-handenmassage is een ware gift voor iedere gever.

8-handenmassage

Hierbij nodig ik je van harte uit voor de 8-handenmassage bij centrum Djoj in Rotterdam. In dit maandelijks terugkerende evenement staan ontmoeting en massage centraal. In vrijheid ont-moeten en vol overgave aanraken en aangeraakt worden.  Deze 8-handenmassage geeft jou de ervaring van ‘overvloedige’ aanraking; veilig en toch grensverleggend. Wanneer je je hieraan over kunt geven wordt het een ervaring waarvan je intens kunt genieten.

Continue reading… →

0 0 0
WEIP?