Tantra massages

Prijs*

Tantramassage (op matras)
€ 90,00 per uur

4-handen tantramassage (op tafel)
€ 170,00 per uur

Locatie
Châlonsstraat 9
3043 TC Rotterdam

Afspraak
Wil je een afspraak plannen of heb je vragen, neem dan contact met ons op.

De Tantramassage wordt gegeven door Hans van der Hel.

Verlengen van een sessie naar bijvoorbeeld 1 1/2 uur of 2 uur is mogelijk. Je kunt dit aangeven bij het plannen van de afspraak. Ook een sessie bij jou thuis is mogelijk. Reiskosten worden in overleg bepaald.

Overig
*Genoemde prijs is voor particulieren. Tarieven voor bedrijven op aanvraag.

Tantra massages

De kernwoorden van de tantramassages zoals ik deze aanbied zijn: ‘aandacht, intuïtie, liefdevolle aanraking, respect en veiligheid’. Het zijn massages waarbij je gehele lichaam gemasseerd wordt, binnen de grenzen die jij zelf bepaalt. Tijdens deze massages kun je je eigen levensenergie ervaren, een energie die je voelt als je je helemaal fijn en gelukkig voelt. Hoewel deze massages sensueel zijn, zijn het geen erotische massage en worden er geen doelgerichte seksuele handelingen verricht.

Voor een tantramassage adviseer ik een sessie van 1 ½ uur.

Massage op de massagetafel

In deze massage werk ik afwisselend met lange, speelse strijkingen en korte stevige massagetechnieken. Ik stem mij hierbij af op jouw wensen en verlangens. Binnen de grenzen die jij zelf bepaalt, kunnen ook je erogene zones op een tedere en een bijzondere wijze aangeraakt worden. Desgewenst houd jij je slip aan en dek ik de lichaamsdelen die niet gemasseerd worden af met een handdoek. Bij deze massage ben ik zelf gekleed.

Massage op de matras

In deze massage zijn zowel de masseur als de cliënt ongekleed. De massage wordt op een matras gegeven en er wordt over het algemeen veel warme olie gebruikt. Body-to-body-contact maakt onderdeel uit van de massage, waarbij de cliënt de ontvangende partij en de masseur de gevende partij is.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.