Contact

Hans van der Hel

Entrepeneur, levensgenieter en energiewerker, met oog voor een balans tussen denken, voelen en handelen. ‘In beweging’ en ‘ontmoeting’ zijn voor mij belangrijke levensthema’s. Mijn motto: ‘Genieten van wat er NU is.’

Ik vind het een uitdaging om nieuwe dingen te onderzoeken en deel mijn bevindingen graag met anderen, vooral ervaringsgewijs.  De afgelopen jaren heb ik geleerd om mijn verantwoordelijkheid te nemen waar dit nodig is en te laten waar dit kan. Mijn werkervaring en mijn levenservaring helpen mij om liefde te ervaren voor mezelf en voor de wereld om me heen.

Wat is jouw doel, wat wil jij bereiken, wat wil je ervaren zodat je beter in je vel zit, beter omgaat met spanning in je dagelijks leven, weerbaarder wordt of juist flexibeler kan zijn?

Jouw vraag staat centraal. Of je je nu fysiek wilt ontwikkelen en wilt openen of juist mentaal of emotioneel. Hoe laat jij je (aan)raken?

Ellen Gille

Access Consciousness® heeft mij de mogelijkheden gegeven om op een eenvoudige manier mijn eigen praktijk op te zetten en uit te breiden. De filosofie en de technieken die Access Consciousness® biedt hebben mij zo enthousiast gemaakt dat ik met plezier anderen ondersteun om hun leven te veranderen. In deze tijd hoeven we niet meer met zoveel ballast te blijven rondlopen. Het leven kan zoveel mooier zijn. Access Consciousness® zegt dan ook: All of life comes to me with Ease, Joy and Glory!

Ik wil hieraan een bijdrage leveren op mijn manier met simpele tools die ik geleerd heb van Access Consciousness®, zodat er meer bewustzijn, plezier, ontspanning en gemak komt in een ieders leven.

Locaties

Hofvijver 57
5346 KB Oss
info@handsonhappiness.nl

Hans van der Hel
06 542 47 406

Ellen Gille
06 135 87 148
www.ellengille.com

 

Reacties zijn gesloten.