Zomaar een mailtje

Vond het een mooie avond gisteren.
De oefeningen van deel 1 van de avond vind ik heerlijk.
Telkens weer wordt iets zichtbaar of beter zichtbaar dan het was voor mezelf. En dan blijkt dat ik daar toch nog weer stapjes / een andere beweging in kan en mag maken.

Zomaar een mailtje wat wij ontvingen na een Tantrische Genietavond waar we enorm blij van worden. Ja, het zijn Genietavonden en tegelijk brengen we er ook een stuk bewustwording mee.
Zoals de afgelopen avond op 11 maart waar het ging over afstemmen. Wat is afstemmen, hoe doe je dat? Er is geen pasklaar antwoord, omdat het voor iedereen anders is; afstemmen voor mij doe ik anders dan bijvoorbeeld Hans.

Genieten en bewust worden

Hoe ik mezelf afstem: ik haal bewust even adem, sluit mijn ogen voor een moment om mezelf terug te brengen in mijn lichaam en uit mijn hoofd. Vanuit mijn lichaam reik ik energetisch uit naar de ander om te voelen waar deze persoon is, ik kijk naar de lichaamstaal en dan volgt de handeling of niet.
En ja, het gebeurt natuurlijk ook dat ik vanuit mijn enthousiasme iemand een knuffel geef of aanraak zonder er bij na te denken. Meestal word ik dan wel bewust hiervan en denk dan ‘oepsie’. Vervolgens breng ik dit wel in contact met de ander, zoals bijvoorbeeld: sorry, ik was misschien te enthousiast. Klopt het voor jou?

Het gaat niet of ik goed of fout zat, dan kom ik in de polariteit en daar gaat het niet om. Voor mij gaat het om bewustwording en dat gaat met vallen en opstaan.

Dit thema zullen we zeker nog wel terug laten komen in onze workshops. Als je werkelijk wilt oefenen met afstemmen, dan nodig ik je van harte uit voor de workshop TANTRISCHE BLINDDATE welke wij op 15 april a.s. in de Biodanzasalon in Oss-Noord geven.

Onze tantrische avonden zijn gebaseerd op ervaren, bewustwording en minder op de achtergrond van Tantra en welke stromingen er allemaal zijn.
Door ervaring kunnen er dingen veranderen in je leven; het kan vragen om uit je comfortzone te stappen, het kan je uitnodiging om de (gedachten)patronen onder de loep te nemen en deze te veranderen, het kan soms absoluut niet comfortabel zijn.
In Oss gaan wij een basiscursus geven die praktijkgericht is, dus met oefeningen over contact maken, verbinding, afstemmen, grenzen en nog veel meer.
Het zijn 5 aaneengesloten woensdagavonden startend op 23 maart a.s..
Voor wie is deze cursus een bijdrage?

Sprankelende verbindingsweek

Zoek je nog een vakantiebestemming, oftewel Tantrisch Genieten in het kwadraat?
Van 7 tot en met 13 augustus geven wij voor de tweede keer onze vakantieweek met als titel: SPRANKELENDE VERBINDINGSWEEK.
Verbinding is de lijm die ons samenhoudt, verbinding met jezelf, verbinding die je (weer) laat sprankelen.
Het programma globaal is 2 workshops per dag, de middag vrij om naar eigen inzicht te besteden, woensdag op de dag vrij; er wordt voor ons met liefde gekookt; de locatie is in Noord Frankrijk en goed aan te rijden vanuit Nederland.

5 continenten massage

 

Nieuw in onze praktijk is de 5 continenten massage, een bijzondere massage waar gewerkt wordt met preparaten van plantaardige essentiële oliën, die in verschillende fasen worden toegepast. De eerste olie is voor ontgifting, bevrijding van het oude; de tweede olie is voor revitalisering, het opvullen van de ruimte in het lichaam en energieveld met nieuwe mogelijkheden, op een ander level brengen oftewel ‘embodiment from the future’.
Het laat je gekoesterd voelen in jezelf en jouw lichaam.

Je kan deze massage bij ons ervaren of de tweedaagse training volgen. Wil je hier meer over weten, neem contact met ons op en je krijgt de informatie waar je dit kan leren.

We ontmoeten je graag

Als laatste een oproep: ken je mensen in Brabant en omgeving die geïnteresseerd kunnen zijn in onze workshops, voel je vrij om de linkjes door te geven. We kunnen ambassadeurs van onze workshops in deze regio goed gebruiken op dit moment.

We ont-moeten je graag weer op een van onze avonden.

Agenda

maart
woensdagavond 23 maart: start basiscursus tantra in Oss-Noord; 5 woensdagavonden
vrijdag 25 maart: Gratis open Tantrische Genietavond in Oss-Noord. Wie ken je in Brabant die graag onze avonden wilt bijwonen.

april
zaterdag 2 april: 8-handen massage in Oss NIEUW
vrijdag 15 april: Tantrische Blinddate in Haren (Oss-Noord) NIEUW
vrijdag 22 april: Tantrisch Genietavond in Capelle aan den IJssel

mei
vrijdag 6 mei: Tantrische Genietavond in Oss-Noord
vrijdag 13 mei: Tantrisch Genietavond in Capelle aan den IJssel

juni
vrijdag 10 juni: Tantrische Genietavond in Oss-Noord
vrijdag 17 juni: Tantrisch Genietavond in Capelle aan den IJssel

augustus
van 7 tot 13 augustus: onze vakantieweek in Noord-Frankrijk: Liefdevolle verbindingsweek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *