Tantrisch genieten op vrijdagavondVrijdagavond genietavond

Hoe heerlijk kan het zijn om na een week werken, het weekend te beginnen met puur ontspannen en genieten. Wellicht heb je tijdens de Open Dagen van Centrum Djoj een voorproefje ervaren van onze workshop “tantrisch genieten“. Wellicht heb je goede herinneringen aan onze workshops van het vorige seizoen. En wellicht ben je gewoon nieuwsgierig en wil je genieten van je lijf en van het contact en de verbinding met anderen.

15 september is onze eerste tantrisch genietavond van het nieuwe seizoen. Wij hebben er zin in en we nodigen jullie van harte uit om samen met ons dit nieuwe seizoen in te gaan. We starten dit seizoen met het thema “waarnemen, weten, zijn en ontvangen”. En we geven invulling aan dit thema middels beweging, contact maken, verbinden, aanraken en massage.

Gebruik deze link voor praktische informatie en inschrijven

Speels genieten en jezelf ontdekken

Onze tantrische genietavonden gaan in eerste instantie over speels genieten van en met je lichaam. Daarbij nodigen we je uit om bewust te worden van je eigen handelen en je eigen (aangeleerde) gedrag.

Hoeveel kan jij genieten van je eigen lichaam? Kan je genieten van het contact met anderen? Kan je je verbinden met jezelf en met anderen? Zomaar een paar vragen, wat roepen ze bij je op? Wat neem je waar? Waar verlangt jouw lichaam naar? Welke beweging, welke aandacht, welke aanraking. En kan je dit jezelf geven? Kies je voor je verlangen of wil je juist enige afstand bewaren, je grenzen bewaken of de kat uit de boom kijken? Wat je ook waarneemt, alles mag er zijn en jij kiest hoe je hier mee om wilt gaan.

Weet jij waar je lichaam echt naar verlangt? Los van alle oordelen, conclusies, standpunten die je hebt aangenomen of aangeleerd. Wat weet jij? En kies jij er voor om je WETEN te volgen, los van de oordelen van anderen en los van je eigen oordelen en standpunten, los van wat je verstand vindt of denkt?

Kan je ZIJN met wat er is. Zijn met iedere keuze die je hebt gemaakt in het verleden. Iedere keuze die je maakt op dit moment en iedere keuze die je maakt in de toekomst. Er zijn geen goede keuzes en geen slechte keuzes. Er is alleen maar keuze. En op het moment dat je vindt dat je anders had moeten handelen, leuker had moeten doen, spontaner had moeten zijn. Kan je dan naar jezelf kijken en zeggen: “grappig dat ik deze keuze gemaakt heb en eigenlijk niet zo handig”. Wat is er nog meer mogelijk? Hoe wordt het nog beter dan dit?

Ben jij bereid om alles te ontvangen wat er is, the good, the bad and the ugly. Ben je bereid om jezelf te ontvangen? En hoe zou het zijn om een ander onvoorwaardelijk te ontvangen?

Tantrisch genieten

In deze workshop nemen we je mee op een tantrische ontdekkingsreis; tantrisch genieten! Iedere avond heeft een ander thema en we bouwen de avonden geleidelijk op. GENIETEN staat voorop, waarbij het gaat om te genieten van alles wat er op ieder moment voor jou is. Genieten van je lichaam, genieten van aanraken en aangeraakt worden, genieten van de ontmoeting met een ander, genieten van het contact met een ander. En dat kan op veel verschillende manieren.Iedere avond staat los op zichzelf en krijgt een ander thema. Je kunt je per avond aanmelden.

Om je een idee te geven, hierbij een kleine greep uit ons aanbod: joyfull touch/bewust aanraken, speelse contact avond, hartverbinding, ademhalingsmeditaties, zintuigenreis, tantrische blinddate, kashmirische massage, 4-handen massage, meerhandenmassage enz.

Het is nooit te laat om te leren genieten…, met ease, joy & glory.

Inschrijven graag via deze link.

Ellen en Hans

Reacties zijn gesloten.