Kashmir massage | Dans van aanraking

Prijs*
€ 90,00 per uur

Afspraak
Wil je een afspraak plannen of heb je vragen, neem dan contact met ons op.

De Kashmir massage wordt gegeven door Hans van der Hel.

Verlengen van een sessie naar bijvoorbeeld 1 1/2 uur of 2 uur is mogelijk. Je kunt dit aangeven bij het plannen van de afspraak.

Overig
*Genoemde prijs is voor particulieren. Tarieven voor bedrijven op aanvraag.

Kashmir massage

Dans van aanraking

Heb je ervaring met tantra en/of (tantrische) massage en wil je de kunst van het aandachtig aanraken ervaren? Dan is de Kashmir massage wellicht iets voor jou!

De Kashmir massage is een vloeiende verstilde dans van twee lichamen, waarbij je hele lichaam aangeraakt mag worden binnen de grenzen van gever en ontvanger. Het is een massage van ‘niet doen’. Jezelf de ruimte geven om waar te nemen, te kijken, te luisteren en te ervaren wat er in jou speelt en wat er in de ander speelt.

Deze massage is een ontmoeting tussen twee mensen, van hart tot hart. Voorbij alle (voor)oordelen, meningen en overtuigingen, is dit een waarachtig en prachtig pad om te gaan.

Wil je jezelf en de ander (meer) leren liefhebben? Gun je jezelf deze uitdaging? Je zult er geen spijt van krijgen! Zo kreeg ik eerder als reactie:

‘er is een oorverdovende stilte in mij en rust… meer hoeft er niet te zijn…. dit te ervaren laat mij de pracht en kracht van het leven voelen…’

Ik wil benadrukken dat alles er tijdens deze massage mag zijn; je weerstand, speelsheid, verdriet, plezier, opwinding enz. Hoewel de massage sensueel van aard is, is het geen erotische massage en worden er geen doelgerichte seksuele handelingen verricht.

Reacties zijn gesloten.