Lomi Lomi massage

Prijs*
€ 70,00 per uur

Afspraak
Wil je een afspraak plannen of heb je vragen, neem dan contact met ons op.

De Lomi Lomi massage wordt gegeven door Hans van der Hel.

Verlengen van een sessie naar bijvoorbeeld 1 1/2 uur of 2 uur is mogelijk. Je kunt dit aangeven bij het plannen van de afspraak.

Overig
*Genoemde prijs is voor particulieren. Tarieven voor bedrijven op aanvraag.

Lomi Lomi massage

De Lomi Lomi is een weldadige massagevorm uit Hawaï, vol compassie, warmte en gratie. Je hele lichaam wordt behandeld met veel warme olie en met lange, ritmische en vloeiende bewegingen. Tijdens de massage ben je ongekleed. Delen van je lichaam kunnen, als je dat wilt, toegedekt worden met handdoeken.

In deze massage wordt niet alleen met de handen, maar vooral ook met de onderarmen gemasseerd, in dansachtige bewegingen. De Lomi Lomi weerspiegelt de bewegingen en ritmes van de natuur, van kabbelende beekjes en sprankelende watervallen tot krachtige oceaangolven. De spanning in het lichaam spoelt als het ware weg en de natuurlijke energiestroom (mana) in het lichaam wordt gestimuleerd. Hierdoor komen zowel gever als ontvanger vaak in een weldadige, trance-achtige toestand van ‘flow’. Aanwezige stress kan zo makkelijk worden losgelaten.

De Lomi Lomi massage activeert het zelfgenezend vermogen. Doordat het lichaam telkens in één vloeiende beweging wordt aangeraakt komen eventueel opgehoopte spanningen vrij en kan je levensenergie weer stromen naar elke plek in je lichaam.

Reacties zijn gesloten.