Massage

Integrale lichaamsmassage

Integrale lichaamsmassage is een holistische massagetherapie die ingezet kan worden voor stresspreventie en ontspanning, maar die ook toegepast kan worden bij een groot aantal lichamelijke, psychische en stressgerelateerde klachten.

Lomi Lomi Massage

De Lomi Lomi is een weldadige massagevorm uit Hawaï, vol compassie, warmte en gratie. Je hele lichaam wordt behandeld met veel warme olie en met lange, ritmische en vloeiende bewegingen.

Kashmir massage

Heb je ervaring met sensuele massages en wil je de kunst van het aandachtig aanraken ervaren? Dan is de kashmirmassage wellicht iets voor jou!

Sensuele massage

Aandacht, intuitie, liefdevolle aanraking, respect en veiligheid zijn de kernwoorden voor een sensuele massage. Ben je bereid je doelen los te laten en je vanuit innerlijke vrijheid open te stellen voor wat er zich, hier en nu, aan jou wil ontvouwen, dan is deze massage wellicht iets voor jou.

Energetische Fascia massage

Energetische Fascia massage (EFM) is een “zachte” massage van het bindweefsel systeem (de “Fascia”). EFM is ontworpen om het lichaam toestemming te geven om beperkingen, starheid en ongemak los te laten en veranderingen aan te brengen in de structuur, de vorm en de bewegingsvrijheid van het lichaam.

Dorn methode

Veel gezondheidsproblemen kunnen voortkomen uit de rug. Een constante zeer lichte druk van een verschoven wervel, kan een spinale zenuw al irriteren. wat een verscheidenheid aan klachten kan geven. Het zijn meestal klachten waarbij men niet direct een link legt met een verschoven rugwervel.

Hands-on Happiness is ook te vinden op www.massage-info.nl.

Reacties zijn gesloten.