Massage

Integrale lichaamsmassage is een holistische massagetherapie die ingezet kan worden voor stresspreventie en ontspanning, maar die ook toegepast kan worden bij een groot aantal lichamelijke, psychische en stressgerelateerde klachten.

De Lomi Lomi is een weldadige massagevorm uit Hawaï, vol compassie, warmte en gratie. Je hele lichaam wordt behandeld met veel warme olie en met lange, ritmische en vloeiende bewegingen.

Heb je ervaring met tantra en/of (tantrische) massage en wil je de kunst van het aandachtig aanraken ervaren? Dan is de Kashmir massage wellicht iets voor jou!

Aandacht, intuitie, liefdevolle aanraking, respect en veiligheid zijn de kernwoorden voor een tantrische massage. Ben je bereid je doelen los te laten en je vanuit innerlijke vrijheid open te stellen voor wat er zich, hier en nu, aan jou wil ontvouwen, dan is deze massage wellicht iets voor jou.

EMT is een energetische therapie gericht op het fasciale systeem (bindweefsel-systeem) wat zich in het hele lichaam bevindt. EMT is ontworpen om het lichaam toestemming te geven om beperkingen, starheid en ongemak los te laten en veranderingen aan te brengen in de structuur, de vorm en de bewegingsvrijheid van het lichaam.

Veel gezondheidsproblemen kunnen voortkomen uit de rug. Een constante zeer lichte druk van een verschoven wervel, kan een spinale zenuw al irriteren. wat een verscheidenheid aan klachten kan geven. Het zijn meestal klachten waarbij men niet direct een link legt met een verschoven rugwervel.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.