Genietavonden

Data en tijden vind je in onze agenda

Inschrijven

Locatie Oss
Biodanzasalon
Eindstraat 18
5368 AT Haren
Nederland

Locatie Capelle aan den IJssel
Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn
Johan Jongkindrade 285c
2908 CC Capelle aan den IJssel
Nederland

Verbindend Genieten

Verbindend Genieten, een heerlijke workshop op de vrijdagavond, de start van het weekend, eenmaal in de maand, voor singles en koppels.

We nemen je mee op een ontdekkingsreis waarbij we mooie structuren aanreiken welke je inzichten kan geven die je kunt gebruiken in het dagelijkse leven. Behalve dat je heerlijk kunt genieten van het contact en verbinding met anderen, zie deze avond ook als een verdieping in jezelf.
Hoe maak jij contact? Durf je contact te maken met iemand anders?
Kan jij jezelf makkelijk verbinden met een ander persoon (of met jezelf) ? Wat is eigenlijk verbinding voor jou?
Durf jij je grenzen aan te geven als je in contact bent met iemand anders? Durf je jezelf uit te spreken?

We beginnen de avond in de cirkel om aan te komen en te zakken. Vervolgens doen we een meditatie of gaan we lekker dansen.
Vervolgens leggen wij het thema van de avond uit en middels mooie structuren ga je ervaren. Met woorden kunnen wij het niet uitleggen, maar jij mag ervaren via de oefeningen. Zo word je bewust van jouw innerlijk proces en wat jouw hoofd ervan vindt.

Het tweede deel van de avond bestaat uit een vorm van aanraking of massage. Jij bepaalt wat je aan wilt houden of uit wilt doen. En hoewel de ontmoeting met de ander sensueel van aard kan zijn, is het belangrijk om je te realiseren dat het geen erotische ontmoeting is en dat er geen seksuele handelingen verricht worden. Veiligheid en respect voor ieders grenzen staat bij ons bovenaan.

Iedere avond staat los op zichzelf en krijgt een ander thema, zodat je altijd kunt instromen.
BELANGRIJK: heb je nog helemaal niks gedaan op het gebied van lichaamswerk of persoonlijke ontwikkeling, dan willen wij eerst even contact hebben met elkaar om af te stemmen of onze avonden een bijdrage voor jou zijn. Stuur ons even een mail of bel even.
Over het algemeen zijn de avonden voor iedereen toegankelijk en zijn niet afhankelijk of je nu alleen komt of met een (gelegenheids-)partner

Een deelnemer die voor het eerst kwam verwoordde het als volgt: Zo bijzonder; ik kom de zaal in met een grote groep onbekende mensen en aan het eind van de workshop ervaarde ik een verbinding, zachtheid onderling maar vooral bij mezelf. Echt heel bijzonder en fijn. Ik kom graag terug.

Onze intentie is om je een fijne avond te bezorgen, bewustwording te geven van jouw proces, te genieten, ontspannen en dat je met een goed gevoel naar huis gaat.

Wij zorgen voor een veilige bedding en dat is wat wij ook terugkrijgen van deelnemers:

  • Wat een bijzondere avond was dit weer! Ellen en Hans, dank voor het vertrouwen en de veiligheid die jullie geven waardoor zo’n avond kan ontstaan!! 😘😘
  • Lieverds, zo bedankt voor jullie inzet, creativiteit en integriteit💕 Zo mooi om te zien hoe jullie inspelen op wat er ontstaat, altijd met respect en zachtheid. Ik heb mogen genieten van de ruimte die ik voelde om op mijn eigen wijze manier te bewegen deze avond… Nu al zin in de volgende avond!💖

We streven naar een evenwichtige man/vrouw verhouding. Dit kunnen we echter nooit vooraf garanderen. Het kan dus gebeuren dat je een oefening gaat doen met iemand van hetzelfde gender.

Voel je welkom.

Ellen & Hans

Reacties zijn gesloten.