EMT | Energetische Manuele Therapie

Prijs*
€ 90,00 per uur

Afspraak
Wil je een afspraak plannen of heb je vragen, neem dan contact met ons op.

De Energetische manuele therapie wordt gegeven door Hans van der Hel.

Verlengen van een sessie naar bijvoorbeeld 1 1/2 uur of 2 uur is mogelijk. Je kunt dit aangeven bij het plannen van de afspraak.

Overig
*Genoemde prijs is voor particulieren. Tarieven voor bedrijven op aanvraag.

EMT | Energetische manuele therapie

EMT is een energetische therapie gericht op het fasciale systeem (bindweefsel-systeem) wat zich in het hele lichaam bevindt. EMT is ontworpen om het lichaam toestemming te geven om beperkingen, starheid en ongemak los te laten en veranderingen aan te brengen in de structuur, de vorm en de bewegingsvrijheid van het lichaam.
Met EMT-lichaamswerk wordt het lichaam gevoed en gefaciliteerd om de dynamische, veranderlijke fascia van het lichaam tot op cellulair niveau te ontspannen. Door de beperkingen met behulp van EMT los te laten, kan het lichaam zich opnieuw organiseren met meer bewegingsvrijheid, een toename van het bewegingsbereik, verminderde pijn, een verbeterde houding en een vergrootte aanwezigheid.

Reacties van ontvangers van een EMT-sessie

• Mijn lichaam sprankelt weer. Ik voel me energieker en meer ontspannen. Ik ben me veel meer bewust van mijn lichaam en merk dat ik in staat ben om zelf, bewuster, ontspanning te brengen naar gespannen delen in mijn lichaam.
• De aanraking was zo intens dat de tranen over mijn wangen liepen. Mijn lijf lag te trillen. De ruimte die ontstond in mijn hoofd, mijn nek en mijn rechterschouder (daar was ik 35 jaar geleden op gevallen), Ik wist niet dat mijn lichaam zo heerlijk kom voelen. Het was alsof er een deur openging, waarvan ik het bestaan niet kende. Wat ben ik dankbaar voor de keuze die ik heb gemaakt.
• Ruim 15 jaar geleden scheurde ik mijn achillespees. Toen ik 3 weken na mijn operatie bij de fysiotherapeut kwam, merkte deze op dat hij niets meer kon veranderen aan de verkleving tussen het litteken, het bindweefsel en mijn achillespees en dat het altijd een harde, stugge plek zou blijven. Na twee EMT-sessies voelt mijn de huid rondom mijn achillespees weer soepel en is de verkleving voor een belangrijk deel verdwenen.
• Zo zeg, dat was een heel plezierige kennismaking met EMT. Heel rustig, heel subtiel en direct al meer ruimte in mijn lijf. En dit was alleen ‘nog maar een proefsessie’.

Reacties zijn gesloten.